Hvad er robotics og hvad kan de hjælpe dig og dine ansatte med

Hvad er robotics er noget mange danskere har spurgt mig om på det seneste og jeg er træt af det. Det er ikke noget problem de første 10 gange, men derefter bliver det godt nok lidt meget. Jeg synes at jeg har fået spørgsmålet lidt for mange gange nu og har nu bare tænkt mig at skrive lidt om det. Det er så det der kommer til at ske i denne tekst.

Hvad er robotics er normalt hvordan det starter

Det er så her jeg allerede tager en dyb indånding, da det virkelig ikke kan passe synes jeg. Hvorfor skal jeg være den som har alle svarene. Hvilket jeg faktisk ikke engang har, men folk tror jeg gør, fordi jeg har briller tror jeg. Det er ikke ligefrem noget jeg altid synes er fedt, men sådan er min lod i livet åbenbart bare formet. Jeg har det dog fint i mit liv, vil jeg sige det er jo ikke fordi det er tortur at svare på spørgsmål. Det er bare trættende engang imellem synes jeg. Det er dog noget jeg selv har valgt, med det look jeg nu engang har valgt at tage. Det er jo et bevist valg at tage briller og chelsea bootes på kan man sige. Anyways, til spørgsmålet hvad er robotics, en form for optimisering. Jeg er i hvert fald blevet meget mere glad for mit arbejde efter robotics er blevet implementeret. Det er ikke en komplet livsforandring, men det er en hjælp til hverdagen må man sige.

Hvad er robotics – med en smule flere detaljer

Det er jo ikke fordi robotics laver dit arbejde for dig, men det gør det meget hurtigere på nogle punkter. Det er faktisk også en form for lean, indenfor produktionen i din virksomhed. Det er jo en optimisering af arbejdsprocesser, som tager dine arbejdstimer. På den måde kan man bruge sin tid mere fornuftigt indenfor andre ting. F.eks. kan man bruge sin tid på f.eks. at gøre dig mere valuable for virksomheden, da du bruger din tid på dine egne spidskompetencer. Det er noget enhver chef vil lægge mærke til indenfor et vist tidsrum og det er jo lækkert. Der er helt sikkert forskellige ting som kan gøres i stedet for de trivielle opgaver, som f.eks. at uddelegere opgaver til underordnede. Jeg ville da helt sikkert hellere bruge min tid på noget mere fornuftigt end at give andre personer opgaver.