Green comfort damesko – til kvinderne der intet mangler men elsker gaver

En damesko er noget helt specielt. Det er ikke ligesom de mandesko som skoproducenterne skider ud 100 gange om dagen. Kvinderne går nemlig mere op i hvad de har på. Det betyder jo så at vi ikke bare kan give dem noget skrald, da de aldrig vil drømme om at købe det. En green comfort damesko er det helt specielle, som alle kvinder leder efter.

Green comfort damesko er enhver kvindes våde drøm

Det er ikke fordi skoen er specielt flot. Det er ligesom med mænd for kvinder. Manden behøver ikke at være specielt lækker, men han skal have det helt specielle, som ikke alle har. Det er det samme med en green comfort damesko. Den er ikke flot eller lækker, men den har en helt speciel aura, som virkelig giver et spark af lyst hos kvinder. Jeg er ikke en der snakker over mig ligesom Trumpen måske, men jeg ved et eller andet om sko. Sko giver mig en lyst til at gå med dem, selv denne slags sko og det er en damesko. Det giver ikke mening for mig, men der er bare noget ved den, som snakker til mig og kun mig. Jeg tror det er sådan alle har det, når de kigger på den slags sko. “Det er kun mig den ser og ingen anden – jeg må eje den og det skal være NUUU!”.

Green comfort damesko til kvinderne der spiller

Jeg er som mange nok ved, hvis de læser med på bloggen, en der ved hvad han snakker om. Det er ligemeget emnet, så ved jeg noget om det. Det er ikke nødvendigvis fakta, det jeg ved, men hvem går overhovedet op i det længere. Jeg er en af dem som virkelig elsker fake-news dillen, da jeg er en af de fuc*kers, der elsker at sprede bullsht.

Anyways, så har jeg en god ide om at denne sko, altså en green comfort damesko er en af de gode. En af de sko, som kvinder vil sige blankt nej til så snart de ser dem, men så kommer den og jagter dem i deres drømme. Det ender derefter med at de køber dem og ikke kan sige nej til dem. Det er på samme måde med mænd for dem, hvis jeg har smuglyttet rigtig. Jeg ved masser at unyttige ting, men det her er ikke en af dem.

Vi ses i næste uge mine trofaste læsere. Peace!

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *