Galvaniseret rør er for professionelle

Er du, eller har du en lidt våd vvs’er drøm. Så er et galvaniseret rør lige hvad du har brug for. Det giver coolhedspoint, styrke og god swag at have sådan et på sig.

Galvaniseret rør til alle de skønne dage

Kender du det, at man gør rundt en hel dag og ikke ved hvad man skal bruge dagen på? Det gør jeg og det er helt i orden synes jeg. Der er dog nogen der føler at deres liv bliver spildt på en sådan ingentings-aktivitet. Det er dog lidt af en overdrivelse, fordi intet er spildt, så længe man ikke fortryder det. Med et galvaniseret rør, kan jeg love dig for at jeg ikke vil mene at din dag er blevet spildt. Det er helt sikkert noget der ikke er for sarte sjæle, et galvaniseret rør er noget at et værktøj. Det har mange egenskaber, f.eks.: Rører kan ommøblere et helt traditionelt menneskeansigt med ufatteligt få slag, det er der ikke mange andre ting der kan – i hvert fald ikke så ubesværet. Derudover kan det også lade vand flyde igennem sig, hvilket nok egentlig er det oprindelige formål, hvis man tænker på at det er lavet til en vvs’ers brug. Det er nok ikke dagligdag for en vvs’er at ommøblere et ansigt godt og grunddigt. Så er de nok mere klar til at installere nogle nye rør til dit toilet eller andet der har med rør og vand at gøre.

Hvad siger du selv?

Har du nogensinde haft et galvaniseret rør i dine hænder? Hvis du har, føltes det ikke ligesom da kong Arthur til Excalibur og begyndte at hakke sine fjender til småstykker? Det gjorde det får mig og for mine venner. Dengang var det dog bare brændenælder og andet skidt i min mors have der blev maltraktræret godt og grundigt. Jeg ved ikke med andre personer udenfor min vennekreds, men det er altså sådan det foregik ude på landet i 2005. Brændenælder, tidsler og andre forfærdeligheder, som ikke havde noget at gøre i min mors have, blev slået til plukfisk. Faktisk var det en god workout. Et galvaniseret rør, især hvis de har en hvis længde er altså ikke en let ting at bære og da slet ikke at svinge rundt og rundt i flere timer. Det bliver man godt og grundigt fit af kan jeg love dig for.