Chefsflavours er noget helt uforklarligt dejligt og smager utroligt

Jeg har aldrig smagt noget lignende. Det er noget helt uforklarligt, disse chefsflavours. Jeg har aldrig haft en væske eller smag i min besiddelse, som smager så godt. Det er faktisk ikke noget jeg er stolt af, fordi jeg havde tænkt mig at stoppe. Jeg ville egentlig ikke vape længere, men så smagte jeg den væske. Nu er jeg hooked igen og det er umuligt at stoppe med de smage.

Chefsflavours giver masser af glød

Jeg ved ikke hvad det er som giver mig denne form for passion for vape. Det er bare noget jeg kan leve mig helt og aldeles ind i. Jeg ved bare at jeg synes at det er dejligt og det smager godt. Det er noget alle burde gøre en gang imellem, bare for at køle lidt ned. Man bør naturligvis ikke tage de høje nikotinniveauer medmindre, man er rutineret. Det ville jeg i hvert fald ikke gøre, før jeg selv havde arbejdet mig op. Jeg startede selv på 3 mg og nu er jeg nok på en 6 eller 9 mg. Det er lidt forskelligt, fordi jeg behøver ikke at blive nikoskæv, men det er fint bare at blive tilfredsstillet. Jeg tror det er sådan rygere har det med cigaretter. Det er ikke fordi de bliver høje eller skæve, når de ryger men der bliver bare stillet en lyst. På samme tid slapper det bare kroppen endnu mere af. Det er ikke noget man kan hvis ikke man bruger nikotin. Det har jeg i hvert fald fundet ud af. Jeg har aldrig kunne få den følelse andre steder fra end med niko.

Jeg elsker chefsflavours

Det er også derfor jeg ikke kan stoppe med at vape. Det er simpelthen fordi jeg nu er inde i miljøet med vape og vil ikke ud. Jeg bliver nød til at få lidt mere indsigt i hvordan man har lidt selvbeherskelse. Jeg er ikke sikker på hvorfor det lige er at man ikke har kunne stoppe. Jeg har bare hørt mange folk sige at det er svært for dem at stoppe med at vape eller ryge. Det er dog ikke noget jeg tidligere har haft problemer med, men jeg begynder på det. Jeg synes det bliver sværere og sværere at stoppe med at få nikotin ned i lungerne. Jeg elsker dog stadig at gøre det, så det er ikke fordi jeg hader mig selv for det eller noget i den stil.